COVID-19

Пам’ятка для батьків
1. Температурний скринінг дітей проводять при вході (початковий) у заклад освіти та кожні 4 години (поточний) з занесенням показників у відповідний журнал довільної форми.
2. Діти, в яких виявлено температуру тіла понад 37,2 °С або ознаки респіраторних захворювань ізолюються з відповідним інформуванням медичного працівника та батьків.
3. Ранкове приймання дитини до закладу дошкільної освіти та передачу після закінчення дня проводить вихователь групи або медпрацівник перед входом до закладу.
4. Батьки або особи, які їх замінюють, повинні одягати респіратор або захисну маску, так, щоб були покриті ніс та рот.
5. Всі протиепідемічні заходи, спрямовані на захист дітей (термометрія, навчання обробці рук антисептиком, миття рук, навчання правилам етикету кашлю тощо) проводяться в ігровій формі та за особистим прикладом працівників закладу.
6. На період карантину забороняється:- використання багаторазових (тканинних) рушників;- використання м’яких (м’яконабивних) іграшок;- використання килимів з довгим ворсом;- перебування у вуличному взутті (без змінного) всередині приміщень;- проведення масових заходів (вистав, свят, концертів) за участі дітей з більш, ніж однієї групи та за присутності глядачів (відвідувачів);- проведення батьківських зборів (окрім тих, що проводяться дистанційно).

Design a site like this with WordPress.com
Для початку